Doit4life- insamling för WaterAid Sverige

Ge en gåva
Skapad av:
Gabriella Varas
Samlar in till:
Ge vatten - ge liv!

Doit4life- insamling för WaterAid Sverige

Att ha tillgång till rent vatten är något vi ofta tar för givet. 768 miljoner människor har INTE tillgång till rent vatten och hela 2,5 miljarder har INGEN tillgång till en toalett. Detta drabbar redan utsatta människor och främst kvinnor och barn, i form av livshotande sjukdomar och mödra- barndödlighet. Så kan vi inte ha det!


Som mamma och medmänniska känner jag att vi alla har ett ansvar för att göra det vi kan för att låta våra barn växa upp i en kärleksfull värld. Genom att samla in pengar till WaterAid Sverige, kan vi, tillsammans, se till att så många som möjligt får tillgång till rent vatten, en toalett, och kunskap i hygien. Detta kommer i sin tur göra att fler mammor och barn slipper dö och att människor får en bättre hälsa överlag.

Jag brinner för att människor ska få en bättre hälsa och känner därför att det här är en insamling som känns självklar för mig. Hjälp mig att få ihop minst 3000kr under hösten 2013. Det räcker till en skoltoalett för 300 barn!
Jag kommer även att göra lite olika events under hösten där ni får välja att donera det ni kan. Håll utkik på facebook och dela gärna med er av min insamling så att så många som möjligt är med och bidrar.
Stort tack!
Ge en gåva
2 630 kr
52%
0 Dagar kvar

Gabriella Varas gav 560 kr

Senaste aktivitet

 • WaterAid Sverige

  Tack Gabriella för ett fantastiskt initiativ! Vi håller tummarna att fler kommer och tränar, för att samtidigt bidra till "din" skoltoalett!

 • Gabriella Varas Gabriella Varas gav 360 kr

  Här är vinsten jag gjort i mitt företag genom att sälja bars i samband med mina träningsklasser. Stort tack till er alla som köper bars hos mig och på så sätt bidrar till den här insamlingen!

 • Gabriella Varas Gabriella Varas gav 520 kr

  Stort tack till er som donerade pengar i samband med er träning

 • Gabriella Varas Gabriella Varas gav 550 kr

  Tack vare ett träningsevent som hölls utomhus i strålande sol 19/10 så samlades 550kr in till förmån för WaterAid. Ett stort tack till alla som kom och tränade den dagen!

 • Gabriella Varas Gabriella Varas gav 1 000 kr

  Tack vare försäljning av proteinbars efter Mammabootcampklasser (september månad) så har Doit4lifes kunder bidragit med 1000kr till förmån för WaterAid

 • Gabriella Varas Gabriella Varas gav 200 kr

  Jag börjar, ni följer :)