Skapad av:
Sarah Halldén
Samlar in till:
Ge vatten - ge liv!
Att fylla år och att just fylla 50 år, är ju en lite speciell känsla. Att fått glädjen och förmånen att leva ett spännande och rikt liv. Det ger också mig en ödmjukhet inför livet och allt gott som omger mig.
Saker vi tar för givna men som gör vårt liv så mycket enklare.
Hur skönt det är att gå upp på morgonen, dricka ett glas vatten. Friskt och klart. Att sedan kunna gå in på en ren och fin toalett. Stänga dörren om sig. Vi ser det som självklarheter en rutin i vår vardag.
Att sedan få ta en go dusch, tvåla in oss och känna hur dagen tar fart.
Vi lagar frukost. vi diskar. Vi tvättar. Vi vattnar våra blommor.Vi har vatten omkring oss och använder det utan att lägga större tanke kring dess (för oss) självklara del av vår vardag.
Om vi så skulle bli utan vatten för tex. tre dagar, hade vi plötsligt insett vilken gudagåva och oersättlig resurs det är för oss.
För mig har vatten blivit en viktig del i mitt liv. Jag har varit i situationer då jag blivit viss om hur oersättligt det är.Hur beroende vi är av det och hur sårbara vi blir utan vatten.
Så tillbaka till min födelsedag och mitt firande. Om jag får önska mig något, då skulle det vara hjälp. Hjälp , så fler kan få tillgång till rena toaletter, Tvål att tvätta händerna med och framförallt rent vatten.Det skulle vara en sådan glädje för mig om jag genom min och er hjälp skulle kunna bidra till detta.
Den internationella organisationen WaterAid arbetar för att hjälpa människor i världens fattigaste samhällen att långsiktigt och på ett hållbart sätt få tillgång till rent vatten och sanitet.
Så mycket som över 650 miljoner människor saknar rent vatten och varje dag dör 900 barn av diariesjukdomar orsakat av smutsigt vatten och dålig sanitet.
tillsammans kan vi göra ett litet bidrag i riktningen mot en bättre vardag för några människor.
Läs gärna mer om deras arbete på www.wateraid.se
Att ni donera en summa av eget önskemål och på så vis hjälper Wateraid att göra sitt arbete runt om i världen är min enda önskan till min födelsedag.

Tack.
Kram på er!
Sarah
Ge en gåva
14 800 kr
296%
0 Dagar kvar

Sarah Halldén gav 1 000 kr

Senaste aktivitet

 • Patrik Hallden Patrik Hallden gav 4 000 kr

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack Patrik! Din gåva värmer långt in i hjärteroten. Jag är så lycklig och glad över den skillnad jag vet att den gör för så många människor.
  Kram!
 • Anders & Ylva Gullerfelt Anders & Ylva Gullerfelt gav 500 kr

  Grattis kära Sarah! Kram Anders & Ylva

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack, mina fina raringar! Vatten och livet. Livet och vatten. Ert bidrag är så uppskattat och jag blir lycklig av vetskapen att andra nu kan få det lite lite lättare i sin vardag. Tusen tack.
  Kram på er!
 • Anette och Pelle Ohlson Anette och Pelle Ohlson gav 500 kr

  Grattis fina Sarah! Kram Anette & Pelle

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack, Goa Anette och Pelle! Tack vare er blir vardagen lite lite lättare för några fler här på jorden. Kram på er!
 • Anonym användare Anonym användare gav 400 kr

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack goa ni! Ett gott syfte och ni har gjort livet så mycket enklare och friskare för några människor på jorden. Kram på er!
 • Lotta Jensen Lotta Jensen gav 2 100 kr

  Grattis kära Sarah 🌸Här kommer vårt bidrag för vatten Kram Lena Maggan Lotta Titti Patrik Johan Björn(Dodo) Matilda Andrea Simon Dennis Emina Alma Martin

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack alla finingar! Er gåva kommer göra det så gott, för så många. Känns härligt att vi gör det tillsammans. Tack goa ni alla!! Kram
 • Ann-Charlotte Halldén Åkeson Ann-Charlotte Halldén Åkeson gav 800 kr

  Grattis fina Sarah! Bra ändamål!

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack hela familjen Åkeson! Roligt att ni tyckte om min lilla insamling. Jag är så glad att ni är en del av den. Kram på er!
 • Janet & Gert Halldén Janet & Gert Halldén gav 1 000 kr

  Grattis älskade & omtänksamma Sarah på din stora dag! Kram Janet & Gert

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack kära Janet och Gert! Det känns så bra att vi tillsammans gjort en vardag lite lättare för några människor. Kram
 • Elin, Alex och Jacob Westerholm och Pärsson Elin, Alex och Jacob Westerholm och Pärsson gav 1 000 kr

  Länge leve livet och rent vatten.

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack fina Elin och Alex! Ja! Länge leve livet och rent vatten och nu har ni bidragit till dess båda. Vi har gjort lite skillnad för några. Kram
 • Cecilia & Mats Westerholm Cecilia & Mats Westerholm gav 1 000 kr

  Grattis käraste syster och svägerska! Detta var en toppenide. Vi önskar att denna gåva kan bidraga till hjälp på vägen. Varma kramar Cissi & Mats

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack mina goa! Er gåva kommer glädja många människor och göra deras vardag lite lättare. Själv blir jag jätte glad att vi tillsammans har gjort skillnad. Varma kramar tillbaka.
 • Fia Fång Fia Fång gav 1 000 kr

  Grattis bästa Sarah🎂❤️Vilken fin idé! Här kommer en gåva från Fam Alfredson/hjortshög Fam Alfredson/Linköping och Fam Fång. Stor kram från oss alla😘

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack ni alla goingar!! Roligt att ni tyckte om min lilla ide. Nu har vi gjort livet lite lättare för några människor på jorden. Kramar till er alla!
 • Håkan Nilsson Håkan Nilsson gav 500 kr

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tack Gunilla och Håkan! Känns jätte roligt att vi är med och gör skillnad. Kram på er!!
 • Ulf Bille Ulf Bille gav 1 000 kr

  Vi uppskattar denna form av present som du valt Sarah älskling och som kommer att hjälpa de nödlidande i sin brist på det dagliga behovet av vatten. Kram Mor o Far

  Sarah Halldén Sarah Halldén: Tusen tack, Mor och Far för er fina gåva!❤️ Det betyder så mycket för mig att vi tillsammans kan hjälpa och göra skillnad. Puss och Kram🤗💕
 • Sarah Halldén Sarah Halldén gav 1 000 kr

  Nu är vi igång! 🌸