Rädda liv genom att enkelt starta en egen insamling
Engagera vänner och bekanta i kampen för att fler människor ska få rent vatten

Genom att starta en egen insamling till förmån för WaterAid bidrar du till att rädda liv. Du kan göra det ensam eller tillsammans med vänner, kollegor, lagkamrater, släktingar eller din skolklass. Att starta en insamling är enkelt och smidigt, du behöver bara skapa en inloggning, välja en bild och skriva en kort text om varför du vill samla in pengar. Sen är det klart.

För att få igång själva insamlingen krävs sen bara ditt engagemang. För att samla in så mycket som möjligt är det bra att sprida insamlingen på sociala medier, genom e-post eller på andra sätt.

För ungefär 200 kronor kan en person få tillgång till rent vatten. Din insamling kan alltså få stor betydelse för människor som idag lever utan det mest grundläggande som finns – rent vatten.

WaterAid bildades 1981, och sedan dess har vi hjälpt miljontals människor få tillgång till rent vatten och toaletter. Vi finns i 30 länder och arbetar i några av världens fattigaste samhällen genom att borra brunnar, bygga toaletter, utbilda om hygien, påverka politiker och regeringar, och hjälpa myndigheter bygga den kapacitet som krävs för att kunna förse sin befolkning med rent vatten och toaletter.

Har du frågor om hur du kommer igång eller något annat runt din insamling är du välkommen att kontakta vår Givarservice på info@wateraid.se eller 08-677 30 70.

Tack för att ditt initiativ och lycka till med din insamling!

Together we have raised
1,487,211 kr

Join 126 other supporters and create your fundraiser today