Skapad av:
Ann-Sofie Malmgren
Samlar in till:
Födelsedagsinsamling
Jag vill ju så gärna rädda världen… men hur gör man detta på bästa sätt? Denna önskan har tagit sig uttryck på olika sätt under årens lopp och bestått av ideellt arbete i olika typer organisationer; allt från att dela ut flygblad från Nordiska Samfundet mot Plågsamma Djurförsök och anti-rasistiska demonstrationer på gator och torg under tidigt 90-tal till att idag handla om mat och jämställdhet – med andra ord att skapa en hållbar värld både miljömässigt och socialt.

Allt välja en organisation att stötta inför min 40-årsdag var lätt! Ända sedan jag hörde Water Aids generalsekretare Cecilia Chatterjee-Martinsen på Fredrika Bremerförbundets Apelrydseminarie för flera år sedan kände jag att det är här det måste starta. Cecilia med sitt stora engagemang för avlopp, rent vatten och toaletter för alla fick mig helt övertygad. Hur ska en person någonsin kunna lyfta sig ur fattigdom, frigöra sig som kvinna eller bli entreprenör om personen inte har möjlighet att gå på toa, sköta sin hygien, oroas över sina barn och tillgången till smutsigt vatten eller som kanske behöver ägna hela dagen åt att gå och hämta rent vatten?

Det arbete som Water Aid uträttar har underlättat vardagen för så många människor, framförallt barn och kvinnor. Genom att stötta min födelsedagsinsamling till Water Aid får fler människor tillgång till rent vatten, toaletter och god hygien vilket ger dem chansen att uträtta stordåd i vår gemensamma värld!

Tack 😊

Ge en gåva

1 900 kr
Insamlat

48% 4 000 kr

5
Gåvor

27
Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Micke och Carina Persson Götskog Micke och Carina Persson Götskog Donerade 500 kr

  Bra initiativ att stödja wateraid

 • Ove Malmgren Ove Malmgren Donerade 200 kr

  Ove kommer til Örenäs

 • Åsa Palm Åsa Palm Donerade 500 kr

  Grattis kära kusin och tack för initiativet.

 • Tommy Malmgren Tommy Malmgren Donerade 500 kr

  grattis jag kommer

 • Ann-Sofie Malmgren Ann-Sofie Malmgren Donerade 200 kr