Skapad av:
Comfydence AB
Samlar in till:
March for Water 2021
Rent vatten är livsnödvändigt och fundamentalt. Vi på Comfydence tror på att vi steg för steg kan bidra till en mer hållbar värld. En värld där kvinnor & män har lika rättigheter i vardagen och samma möjligheter. Vi vill inte att kvinnors liv ska begränsas av brist på vatten eller mensfattigdom.

Precis som vanligt skänker vi 10 kr per såld trosa (minst 2,5% av vår försäljning) till WaterAids viktiga arbete och nu i mars uppmärksammar vi lite extra mycket alla satsningar som görs. Vill du bidra tillsammans med oss, så kan du registrera dina steg och få lite egen härlig motion på vägen. Du kan också välja att göra en extra donation.

Det kanske är frestande att "Stay Lazy" precis som vår trosmodell på bilden heter, men nu tar vi gemensam sats ut i vårvädret. Med ett par Comfydence trosor på under promenaden eller löpturen hindrar du svetten från ljumskarna att synas och känner dig torr & bekväm under tiden. Trosorna är också ett bekvämt skydd om du lider av ansträngningsinkontinens eller om du har mens.
Ge en gåva
200 kr
2%
0 Dagar kvar

Comfydence AB donerat 100 kr

Senaste aktivitet

  • Anna Hellström Anna Hellström donerat 100 kr

  • Linda Stoltzhammar Linda Stoltzhammar donerat 100 kr