March for Water 2023

March for Water 2023

Varje dag går miljoner flickor och kvinnor världen över för att hämta vatten som är smutsigt och ibland livsfarligt att dricka. Att hämta vatten kan ta flera timmar per dag vilket innebär att många kvinnor inte har tid att arbeta och många flickor tvingas sluta i skolan. Detta leder till en stor risk att fastna i långvarig fattigdom.

Det är hög tid att förändra det – tillgång till rent vatten är en mänsklig rättighet.

Starta en insamling och stötta kampen för allas rätt till rent vatten!

Genom att starta en insamling så bidrar du inte bara med gåvor som gör skillnad, utan stärker även engagemanget för allas rätt till rent vatten.

Be vänner och bekanta sponsra stegen du tar i mars genom att ladda ner appen och starta en insamling. Dina gåvor gör stor skillnad: till exempel kan 71 kronor betala för en kran – en kran som kan förändra allt i ett samhälle som saknar rent vatten. Vårt mål är att under March for Water samla in nog för 771 kranar – en för varje miljon människor som idag inte har tillgång till rent vatten. Ett insamlingsmål på till exempel 3 550 kronor kan alltså räcka till 50 kranar.

Stort lycka till och varmt tack för engagemanget! Med ert stöd kan vi nå fler människor i världen med rent vatten vilket bidrar till en mer jämställd värld där flickor har tid att gå i skolan och kvinnor kan arbeta.

LADDA NER INSTRUKTIONER FÖR DIN INSAMLING >

9 925 kr
Insamlat


6
Insamlingar

43
Gåvor